Wie doet wat?

Wie zetten zich in voor een betere Rosandepolder?

Frank Versteegh

Frank is geboren aan de Rosandepolder en was ook aktief in de WOU ten tijde van de afgraving en de ruimte voor rivieren periode.

In Afrika is Frank betrokken bij een aantal natuur conservatie projecten.

Hij geeft lezingen over risicomanagement en veiligheid en is in te huren als dagvoorzitter.

Nanne

Nanne Jellesma​

Nanne, geboren en getogen Frysk, woont sinds 1976 in Oosterbeek. Geniet van alle seizoenen in de natuur rondom het dorp, zowel de uiterwaarden als de bossen. Bijna altijd vergezeld door hond King. Ook de natuur in Friesland en Zweden zijn favoriet. Maakt graag een praatje bij toevallige ontmoetingen. Voor zijn kleinzoons is behoud van natuur belangrijk. Met ervaring als werktuigbouwkundige draagt hij graag bij aan nieuwe ontwikkelingen en oplossingen.

Fons "Superboer"

Fons Goselink

Fons is adviseur van de WOU en was ambtenaar bij de provincie Gelderland. Hij deelt kennis over landbouw en veeteelt om de Rosandepolder mooier te maken voor de toekomst.

 

Hans Blanke

Hans Blanke

Hans gaat de gelederen van de WOU versterken. Hans is gepensioneerd KLM-er, eerst BWK en later vlieger geweest. Hans woont in Oosterbeek, is technisch zeer begaafd, enthousiast en heeft een groot hart voor de Rosandepolder. In het kader van gerst naar bier is het leuk te melden dat Hans geniet van speciaalbiertjes.

RuudVellema

Ruud Vellema

Ruud , ruim 45 jaar geleden verruilde hij de Randstad voor Gelderland omdat hij op het KEMA-terrein in de elektriciteitssector ging werken. Samen met Liesbeth – de drie kinderen zijn inmiddels uitgevlogen –woont hij al die jaren met veel plezier in Oosterbeek. Natuurlijk raak je daar bevlogen van de uiterwaarden en de Rosandepolder. Graag zet hij zich in voor het behoud van dat prachtige stuk natuur aan de rand van ons mooie dorp, waarvan je je nu niet meer kan voorstellen dat dat ooit een slagveld was.